20 жовтня
Міжнародний день кухаря і кулінара
Шановні мої учні та колеги кухарі вітаю Вас з Міжнародним днем кухаря!
Нехай
життя ваше кипить, як гарячий
бульйон
на плиті,
кар’єра
зростає, як тісто на дріжджах,
успіх
буде пишним, як збитий крем,
а
в повітрі та сім’ї панує запаморочливий
аромат
миру та любові!
Професійне свято кулінарів і кухарів порівняно молода
подія. Міжнародна день кухарів був заснований лише в 2004-му році. Це відбулося
з ініціативи та за активної участі Всесвітньої асоціації кулінарних
співтовариств, в яку за даними проекту DilovaMova.com, тоді входило вже близько
8-ми мільйонів представників цієї прекрасної кухарський професії з безлічі
країн світу.
Приготування їжі це унікальний процес - скаже будь
який кухар. Рецепт є лише якоюсь загальною картою приготування страви. Смак,
вірніше баланс смаків, тонкощі і момент, в який необхідно виробляти ті чи інші
дії з продуктами і приправами - це ціла симфонія. Професійний кухар, як
диригент, успіх якого залежить не тільки від його знань і досвіду, але і від
особливого таланту і чуття. Не багато можуть похвалитися цими необхідними
якостями, проте багатьом з нас доводилося готувати самостійно і бачити різницю
між роботою фахівця.
Робота кухаря вимагає від людини не тільки гарного
терпіння. Крім цього необхідно гарне здоров’я, гарна освіта і навички.
Оволодіти цим мистецтвом самостійно практично не можливо - завжди потрібен
приклад і рада людини, яка вміє готувати. Можна сказати, що це вміння
передається з покоління в покоління. Багатовіковий, тисячолітній досвід і
практика в приготуванні їжі зробили це мистецтво надзвичайно віртуозним.
У цей День приєднуюся до привітань на адресу всіх кухарів
і кулінарів! Бажаю Вам успішних шедеврів і заслуженою подяки Ваших клієнтів!
Здоров’я Вам і приємного апетиту всім Вашим шанувальникам! Зі святом кухаря
Вас!
У Міжнародний день кухаря і кулінара побажаю, щоб всі
страви завжди були ідеально посолені і ніколи не пригорали. А ще це відмінний
привід порадувати рідних чимось смачним і незвичайним власного
приготування.
Немає коментарів:
Дописати коментар