Віртуальний кабінет з Кухарської справи
Для підготовки кваліфікованих робітників за професією "КУХАР"
ТПІзОТ
Навчальна література
Г.І.Шумило "Технологія приготування їжі"
Збірник рецептур (В.С. Ростовський та інші)
Кулінарія (Старовойт Л.Я. та інші)
Технологія приготування страв з риби, морепродуктів у схемах, картках, таблицях (Навчальний посібник)
Відеоматеріали
Оброблення туші професіоналом
Мистецтво оброблення. Короп.
Кулінарний майстер-клас. Як чистити рибу.
Обробка червоної риби
Оброблення риби на філе. Як правильно обробити рибу.
Щука фарширована
Приготування страв з яєць
Конспекти уроків
І курс
Конспекти уроків №1-10
Конспекти уроків №11-26
Конспекти уроків №27-31
Конспекти уроків №32-52
Конспект уроків №53-83
Зошит для лабораторно-практичних робіт
Тестові завдання (КУХАР, 3 розряд)
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар