Віртуальний кабінет з Кухарської справи
Для підготовки кваліфікованих робітників за професією "КУХАР"
Фізіологія харчування
Навчальна література
Основи фізіології, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Н.М.Зубар )
Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. О.М. Олійник)
Навчальний матеріал до уроків
1.Харчування людини як медико-біологічна та соціально-економічна проблема
2. Нормування білків у раціонах харчування
3.Нормування жирів і вуглеводів у раціонах харчування
4.Фізіолого-гігієнічне значення вітамінів та проблема забезпечення ними організму
6. Енергетична цінність (калорійність) продуктів харчування
7. Фізіолого-гігієнічна характеристикаосновних харчових продуктів та їхніх компонентів
8. Фізіолого-гігієнічна характеристика продуктів рослинного походження
9. Харчові добавки і життя людини
10. Обмін речовин і енергії
11.
Раціональне харчування
12. Характеристика раціонального харчування
13. Альтернативні системи харчування
14. Фізіолого - гігієнічні принципи харчування різних вікових груп населення
15. Раціональне харчування людей різних професійних груп населення
16. Фізіолого – гігієнічні основи лікувального харчування
17. Фізіолого – гігієнічні основи дієтичного харчування
18. Фізіолого – гігієнічні основи лікувально – профілактичного харчування
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар