Бібліотека

1. В.С.Доцяк  “Українська кухня”

3. В.В.Архіпов "Організація ресторанного господарства"
5. Кулінарія (Старовойт Л.Я. та інші)
6. Облік, калькуляція і звітність (опорний конспект лекцій)
7. Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства (Підручник. П`ятницька Н.О.)
8. Основи фізіологій, санітарії та гігієни харчування (Підручник. Олійник О. М. )
9. Основи фізіології та гігієни харчування (Підручник. Н.М. Зубар)
10. Технологія приготування страв з риби, морепродуктів у схемах, картках, таблицях (Навчальний посібник)
11. Устаткування підприємств громадського харчування (Підручник, Н.П.Саєнко)




Немає коментарів:

Дописати коментар