План проведення декади кухарської справи
2021-2022 навчальний рік
Дата проведення |
Запланований захід |
Відповідальний за проведення |
17.01.22 |
Оголошення плану проведення декади Конкурс рефератів
на кулінарну тематику |
Северин І.О.
|
18.01.22 |
Вікторина для здобувачів освіти груп К 21-4 та К 20-4 «Що я знаю про кулінарію» |
Северин І.О.
|
19.01.22 |
Олімпіада з
професійно-теоретичного циклу за професією «Кухар 3-го розряду» для здобувачів освіти групи К 19-4 |
Северин І.О.
|
20.01.22 |
Виховний захід «Вплив
європейської кулінарії на розвиток Українського кулінарного мистецтва» |
Северин І.О.
|
21.01.22 |
Віртуальна
екскурсія: «Кулінарна мандрівка Угорщиною» |
Северин І.О. |
24.01.22 |
Віртуальна
екскурсія: «Кулінарна мандрівка на Балкани» |
Северин І.О.
|
25.01.22 |
Віртуальна
екскурсія: «Кулінарна мандрівка країнами Балтії» |
Северин І.О. |
26.01.22 |
Віртуальна
екскурсія: «Кулінарна мандрівка Францією» |
Северин І.О. |
27.01.22 |
Віртуальна
екскурсія: «Кулінарна мандрівка Італією та Іспанією» |
Северин І.О. |
28.01.22 |
День інформування
для учнів: «Цікаві факти про їжу» Оголошення
підсумків декади. |
Северин І.О.
|
Немає коментарів:
Дописати коментар