середу, 26 січня 2022 р.

План проведення декади кухарської справи

2021-2022  навчальний рік

 

Дата проведення

 

Запланований захід

 

Відповідальний за проведення

17.01.22

Оголошення  плану проведення декади

Конкурс рефератів на кулінарну тематику

Северин  І.О.

 

18.01.22

Вікторина для  здобувачів освіти  груп

 К 21-4 та К 20-4 «Що я знаю про кулінарію»

Северин І.О.

 

19.01.22

Олімпіада з професійно-теоретичного циклу за професією «Кухар 3-го розряду»  для здобувачів освіти групи К 19-4

Северин І.О.

 

 

20.01.22

Виховний захід «Вплив європейської кулінарії на розвиток Українського кулінарного мистецтва»

Северин І.О.

 

 

21.01.22

Віртуальна екскурсія: «Кулінарна мандрівка Угорщиною»

Северин І.О.

24.01.22

Віртуальна екскурсія: «Кулінарна мандрівка на Балкани»

Северин І.О.

 

 

25.01.22

Віртуальна екскурсія: «Кулінарна мандрівка країнами Балтії»

Северин І.О.

26.01.22

Віртуальна екскурсія: «Кулінарна мандрівка Францією»

Северин І.О.

27.01.22

Віртуальна екскурсія: «Кулінарна мандрівка Італією та Іспанією»

Северин І.О.

28.01.22

День інформування для учнів: «Цікаві факти про їжу»

Оголошення підсумків декади.

Северин І.О.

 



Немає коментарів:

Дописати коментар